Στέλιος Μαγουλάς CV

Ο Στέλιος είναι Οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης.

Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επιμορφωθείς στην Διαμεσολάβηση στο Straus Institute for Dispute Resolution του Pepperdine University School of Law στην California των Η.Π.Α.

Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας στην Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Διαμεσολαβητής, Διαιτητής και Πραγματογνώμων του Τμήματος Διαιτησιών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Διαμεσολαβητής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, σε θέσεις αυξημένης ευθύνης και πολυπλοκότητας σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως η Johnson & Johnson, όπου διετέλεσε και μέλος κλαδικής ηγετικής ομάδας οικονομολόγων της περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ο όμιλος Βιοχάλκο, όπου κατείχε θέση διεθνούς περιφερειακής ευθύνης, η Πήγασος Εκδοτική, η Τηλέτυπος/MEGA TV, η KPMG, κ.α. 

Διπλωματούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ. ΑΣΟΕΕ) στις Στρατηγικές Διαπραγματεύσεις.  

Πτυχιούχος Bachelor Επιστημών στα Μαθηματικά, Στατιστική και Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Greenwich (Thames), London του Ηνωμένου Βασιλείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Indianapolis στην Indiana των Η.Π.Α.

Εξειδικευθείς στους επιστημονικούς τομείς της Οικονομίας και Δικαίου και της Τραπεζικής και Διεθνών Χρηματοοικονομικών στο κέντρο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.