Κωνσταντίνα Μώρου CV

H Kωνσταντίνα είναι Δικηγόρος παρ' Εφέταις και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) της Λωζάννης στην Ελβετία την ενέταξε το 2017 στην διεθνή λίστα Διαμεσολαβητών, αποδίδοντάς της την τιμή της πρώτης και μόνης στη σχετική λίστα Ελληνίδας Διαμεσολαβήτριας.

Επιμορφωθείσα στην Διαμεσολάβηση στο Straus Institute for Dispute Resolution του Pepperdine University School of Law στην California των Η.Π.Α.

Τομείς εξειδίκευσης της ως δικηγόρος και νομική σύμβουλος: ναυτικό, αθλητικό, αστικό, εμπορικό, εταιρικό και εργατικό δίκαιο.

Έχει συνεργαστεί με υψηλού κύρους ναυτιλιακές εταιρείες, όπως οι, Blue Star Ferries, Arista Shipping SA, GasLog LTD, Aegean Marine Petroleum Network Inc. Η ενασχόληση και εξειδίκευση με το Αθλητικό Δίκαιο με τον ορισμό της ως νομικού συμβούλου της νεοσυσταθείσας τότε "Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.", ενώ παράλληλα ηγήθηκε του έργου της εισαγωγής της Α.Ε.Κ. στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE).

Συνεργάτης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, βάσει του θεσμού της Διαμεσολάβησης.

Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, υπηρετώντας τον Αθλητισμό μέσα από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος.

Υποψήφια Διδάκτωρ της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master στο Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στο Swansea του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει τιμηθεί από την κοινωνία της Ναυτιλίας ως Διακεκριμένη Γυναίκα Δικηγόρος και Διαμεσολαβήτρια, περιλαμβάνοντάς την στο Λεύκωμα: Οι Γυναίκες στην Ρότα της Ναυτιλίας.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.